lørdag, marts 25, 2006

Babymesse

Vi har været til babymesse. Ja, det er en helt fantastisk koncept, hvor man kan se på alle de nye modeller - lidt ligesom en bil-messe. Skal forårets model være rødhåret og tyk? Eller skal man have den blefri?
Underligt ordvalg!

fredag, marts 24, 2006

Søvn eller mangel på samme

Tilstrækkeligt med søvn er ofte noget man ikke sætter nok pris på. Det finder man især ud af, når ens lille datter er forkølet og ikke kan sove igennem. Men, det med søvn er jo alligevel noget man må spilde tid på, når man bliver gammel...

torsdag, marts 23, 2006

Dagens note

Har købt nye briller. Jo, det er en temmelig stor ting, da mit syn åbenbart er gået drastisk ned i kadence de seneste år. Minus 3 på det ene og minus 3,25 på det andet. Ikke noget under, at man ikke kan se folk på den anden side af gaden, når nu de gamle briller var til 1,75 og 2.
Nå ja så er Line kommet hjem. Det vil hun gerne have, jeg nævner - og det er nu også meget rart.

onsdag, marts 22, 2006

Dag 1

Første dag som blogger. Hm, ikke at jeg helt har styr på sagen, men det lyder da vældig godt. Begynder så småt at udbrede rygtet til alle, der har interesse, og så må vi se, hvordan det udvikler sig.
Øv, nu sner det. Det længe ventede forår lader tilsyneladende vente lidt længere på sig.

tirsdag, marts 21, 2006

Lidt rigtig input

Nu skulle det virke i store træk, så jeg vil blot slynge lidt mere indholdsrigt ud.

Ea og jeg er alene hjemme, da mor er i Bruxelles. Jeg har længe brokket mig over pendlertid og DSB, men det er jo ingenting i forhold til jævnlige flyveture til Bruxelles. Nå, vi får se, om DSB fortsat skal optage så meget af min tid.

Og så et rigtigt input

Ja, så skulle der være lidt mere orden på sagen, og det skulle fungere så vidt som, jeg nu kan skrive andet end underlige forsøgsmæssige tekster.

 

Det er blevet tirsdag eftermiddag, og Ea og jeg er alene hjemme. Mor er på arbejde i Bruxelles, så der er lidt kvalitetstid mellem far og datter. Det går ganske godt, når nu faderen bliver tvunget til at udtale sig. Voksi-posen er netop nu udsat for et frontalt angreb – der skal jo ikke så meget til at underholde, når man kun er 7½ måned gammel…

en prøve

Nu skal jeg også forsøge mig ad anden vej. Derfor giver alle disse poster måske ikke mening for andre end AKKA selv. Men der skal nok komme mere fyld på.

 

 

 

flere prøver

Det er ikke så ligetil, så der vil nok være en del ændringer i den kommende tid. Lige nu arbejdes der hårdt med at få en Kommentar-knap frem på skærmen. Det er ikke helt klart, hvorfor den ikke findes endnu

Første blog

Og her så min første lille blog - eller hvad det nu hedder. Jeg skal lige ind i denne verden især sprogligt, og senere håber jeg da, at jeg får udviklet forståelsen for mulighederne osv. Selvfølgelig skal rygtet om denne også lige spredes, og så må man jo se, om det vinder indpas i omgangskredsen.