tirsdag, december 19, 2006

Den søde juletid

Så er der kun to dage til vi ankommer til det kære gamle Danmark. Vi tager nattog i morgen aften og ankommer dermed torsdag formiddag. Det bliver så dejligt. Nå ja, til trods for planer om at holde os til små gaver, må det siges, at som tingene ser ud lige nu, så bliver det nok ikke helt så dejligt at slæbe tasker, gaver, barn, klapvogn osv. helt til DK, men man vil jo gerne ofre en smule sved for den sag. Med udsigt til et par uger blandt familie og venner, så går det jo nok altsammen.
Belgierne er vist også ved at komme i julestemning. Den anden dag blev vi formanet, at vi skulle huske at købe vores foie gras i god tid, da man ellers ville risikere at det hele var udsolgt. Det var så én af de ting vi stille og roligt overhørte. Om end foie gras er en herlig lille delikatesse, så satser vi på, at det nok kan anskaffes i DK, hvis behovet opstår.
Jeg blev iøvrigt overvældet at udsigten til den store gevinst igår. Der var antræk til flere variationer af store gevinster på skrabekalenderen, og da jeg jo ikke er her de sidste dage op til jul, var der intet til hindring for, at jeg kastede mig frådende over de sidste 6 dage. Det blev så til den store skuffelse med 8 ud af 9 julemænd og 9 ud af 10 juletræer. En smule ondt synes jeg nu det er, når tipsvæsnet laver den slags kalendere... Og ikke nok med det - det er andet år i træk, jeg får en kalender med den kombination. Suk Suk!