onsdag, december 06, 2006

Smagsløg mm.

Så er jeg så småt ved at få smagen tilbage. Jeg har heldigvis aldrig oplevet noget lignende og håber meget på, at det aldrig må ske igen. Først gik der 5 dage, hvor hele munden brændte og siden har jeg haft en fornemmelse på tungen som om, jeg hele tiden lige har børstet den grundigt med en kraftig Colgate tandpasta. Det er ikke befordrende for smagsløgene og fornøjelsen ved måltider og den slags.
Nå, men det går altså meget bedre om end jeg har grundige overvejelser ang. alt jeg indtager. Det lykkedes dog at nyde en halv øl sammen med Line igår. En Orval iøvrigt - god øl, der sagtens kan anbefales. Repetoiret udvides således fortsat.
Ellers var jeg til jobsamtale den anden dag - fik ikke stillingen, men det går nu nok også endda. Det var en kaffebrygger-kasseholder-stilling på 10 timer, så det ville ikke være karrieren, der var i højsæde, hvis man gik i den retning.
Og så har jeg jo modtaget min første kommentar her på bloggen. Det er en stor begivenhed, da det hele tiden har været tanken, at hilsner og kommentarer gerne måtte strømme ind ad denne vej også. Mails er nu heller ikke at foragte, men man kan da godt satse på flere heste - eller hva'?