torsdag, oktober 05, 2006

reklame

Nu har jeg tilladt google at annoncere her på siden. Bare for at se, hvordan den slags foregår. Som de lægger det an, skulle jeg nu kunne se frem til store indtjeninger, når alle der læser disse sider begynder at klikke løs på annoncerne. Det er nu nok lidt naivt at tro på...

onsdag, oktober 04, 2006

Børnepasning

Det har vist sig at være sværere at finde pasning til Ea end forventet. Det er en smule irriterende, da hun gerne skulle ud og møde nogle smårollinger på sin egen alder. Heldigvis er der dog både børnerytmik og legestue i den danske præstegård hernede. Og den anden dag fandt hun en lille ven i køen på dagpengekontoret. Så kontakt er der. Hun synes vist, at fars selskab begynder at være lidt kedeligt, så det er godt med noget adspredelse.

søndag, oktober 01, 2006

Økologi

Man lægger jo mærke til alle de små forskelle, når man flytter til et nyt land. Økologi har længe stået højt på vores prioriteringsliste, hvad angår madvarer, men det er sør'me svært her i landet. Det lader sig gøre med mælk og nogle få andre ting, men man skal godt nok lede længe.
På det punkt kan man altså godt savne DK. Men, som jeg vist flere gange har nævnt, så er øllene jo en del bedre og priserne en trediedel af de danske, så det kan jo rette op på lidt af ubalancen.