fredag, september 07, 2007

Billede af manden selv...

Når man har en datter på to år, der er eneste barnebarn i begge lejre, så bliver der taget rigtig mange billeder. Men mængden af billeder med datteren som motiv taget i betragtning må det siges at være en usædvanligt ringe andel af disse, hvor far selv figurerer. Så da der endelig blev taget et godt billede af ham, måtte det simpelthen på bloggen. Der skal lyde et stort tak til fotografen - Jørgen - der i øvrigt tog sig af det andet glas. Så drikfældig er jeg heller ikke endnu.
Billedet er fra Brügge, hvor vi opholdt os en enkelt aften på vores rundtur i det belgiske ølland. Dejlig tur med besøg hos munkene i Chimay og Westvleteren samt de tossede bryggere i Esen - og så et par stykker mere. Stor luksus at have en personlig ølguide med på sådan en rundtur. Det kan anbefales, men I må selv spørge ham, om han vil tage turen rundt igen...
Nå, ikke mere sludder. Vinder vi i morgen? Sæt et kryds her til højre.

torsdag, september 06, 2007

Dag jojo

Nu har jeg haft besøgende fra den Dominikanske Republik. Altså her på bloggen vel at mærke. Ganske eksotisk må man sige. Og overraskende. Min besøgstæller-funktion kan som nævnt tidligere fortælle mig mange interessante detaljer ang. hvem der læser med og hvorfor de gør det. Det skal forstås på den vis, at man f.eks. kan se, hvad tilfældige besøgende har søgt på for at finde frem til bloggen. Det eksotiske besøg skyldtes så et google-opslag på ordene "dag jojo". Jeg har ingen anelse om, hvad det betyder på spansk/fransk eller hvad de nu taler i den Dominikanske Republik. Men min blogpost om ferrarien indeholdt ordene "dag jojo" (se posten "Beviset") og så opstår den slags pudsigheder. Om vedkommende fik noget ud af besøget er uvist...

Den travle verden...

Travle mennesker, uha. Godt man ikke rigtig hører til den gruppe. Ikke forstået på den vis, at man ikke kan have travlt med alt muligt mere eller mindre interessant så som at læse "1066 and all that" og "The Rise and Fall of almost everybody" (glimrende 'historie'-bøger). Men mere at forstå på den vis, at man ikke behøver smide sin datter i armene på en af pædagogerne henne i vuggestuen og så ellers spæne ud igen for først at vende tilbage kl. 18.30. Så jeg priser mig lykkelig for at være så priviligeret, at der er god tid til at få Ea afsted og så iøvrigt få den daglige dosis hverdagsfransk med pædagogerne. Det kan man såmænd lære meget af.

mandag, september 03, 2007

en øvelse...

Det er lidt af en øvelse at skrive på computeren mens Ea forsøger at hjælpe på bedste vis. Så skulle der pludselig opstå underlige ord eller sætningskonstruktioner, så er forklaringen altså kreativitet fra en 2-årigs hånd.
Vi er ellers alene igen i denne uge, mens Line er i Strasbourg. Det er lige ved, at jeg havde glemt, hvordan det var - dvs. kedeligt. Nå, ja det er da fint at være alene hjemme af og til, men fire dage i streg er egentlig ikke noget at råbe hurra for, så hermed er der endnu engang udtrykt foragt for det tåbelige arrangement, nogle franske politikere fik trumfet igennem for 50 år siden.
Og så gik Ea. Det er åbenbart ikke sjovt bare at sidde og kigge med. Så er det meget bedre at klikke løs på Olines (dr.dk) hjemmeside.
Nå, en sludder for en sladder bliver det vist i denne omgang - skynder mig videre...