mandag, november 26, 2007

Konference og julemarked

Pyha, det har været en hektisk uge. Der blev lige fyret en konference af i København i tirsdags, hvilket betød hårdt arbejde hele mandag og dertil en masse sved på panden og høj puls hele tirsdag, da mange detaljer skulle falde på plads for at man kunne kalde det en succes. Det lykkedes – vist nok – så nu har BONNÉN afholdt den første større konference om det præhospitale beredskab i Danmark. Meget spændende.

Nå, men så susede jeg hjem igen og gik i lag med forberedelserne til kirkens store julemarked. Her var biblioteket repræsenteret med en bogbod, så der stod pakning, prissætning og opstilling af bod på programmet den sidste del af sidste uge. Og så kulminerede det altså med selve julemarkedet her i lørdags. Ganske sjovt og der var god stemning og et glimrende salg i de brugte bøger, så vi kan vist kun være tilfredse.

Fra torsdag til søndag havde vi endda så også lige huset fuldt af gæster, så tiden fløj derudaf. Men det skal man nu ikke klage over. Hellere det end at trille tommelfingre.