mandag, maj 21, 2007

Hvad foregår der?

Manden har jo ikke skrevet på sin blog i årevis. Eller i hvert fald i over en måned. Sker der da ikke noget i hans liv? Tjoo, det vil jeg da nok mene, men det er så ikke altid, at man lige finder tid til at berette om det. Det har jo været den helt store bryllupssæson, så vi har pendlet frem og tilbage mellem Bruxelles og Danmark i en uendelighed. Eller sådan føles det lidt, men det har selvfølgelig været det hele værd. Ikke noget der. Dog kunne man godt ønske sig en billig flyrute til Billund, men det er der åbenbart ikke et marked for selvom, vi gør vores bedste.
Ellers sker der jo så mange forskellige ting. Jeg er jo nu tilbage blandt det arbejdende folk, så tiden får nemmere ben at gå på. Det er rart igen at have noget at rykke i om end dele af arbejdet ikke skrider så hurtigt frem som ønsket. Men sådan er det vel ganske ofte.
Ellers fornøjer man sig med afslutningen af fodboldsæsonen, så onsdagens finale er vist et af ugens højdepunkter. Line er i Strasbourg, så der er fred og ro til at sidde og heppe på Liverpool. Ja, når nu det ikke kunne være Manchester, så må man jo slå sig til tåls med Liverpool.