fredag, februar 23, 2007

BONNÉN

Og så er jeg endelig tilbage på min pind. Sidst jeg skrev, var jeg temmelig sur på Europcar, men det er heldigvis gået over. Line ringede endnu en gang til dem og valgte en helt anden strategi end jeg. I stedet for at overfuse dem spurgte hun blot pænt, om hun kunne få et telefonnummer, hvor hun kunne ringe hen og klage over den samme person, som hun spurgte om telefonnummeret. Det var åbenbart ikke noget han var interesseret i, så dagen efter fik vi en ny og redigeret regning hvor der ikke var trukket penge for cigarettænderen, der aldrig havde været i bilen. Og kort efter kom der penge tilbage på kontoen, så jeg tror bare, at jeg lader Line forhandle næste gang, jeg bliver snydt. Eller også skal jeg bare forsøge at holde hovedet koldt, men det er sørme svært, når personen i den anden ende af røret ikke kan engelsk og mit franske fortsat ikke er til at forhandle på.
Ellers sker der store ting. Jeg nærmer mig med hastige skridt mere indhold i mit professionelle tilværelse. Den private tilværelse - hvis man kan kalde den det - har jo rigeligt med indhold, men nu lysner det altså også på den profesionelle front. Med lidt held vender jeg tilbage til redaktørtilværelsen og i den forbindelse vil jeg da blot henvise til websitet, som nedenstående link fører til. I korte træk har det en masse med den hjemmeside at gøre. Mere herom senere. Det er jo så sjovt at være hemmelighedsfuld.
På vejrfronten kan jeg til de danske læsere blot sige, at sne er et ukendt fænomen her i den belgiske hovedstad. Vi har vel nærmetst forårsstemning, så det er ganske underligt at høre radioavis fra Danmark i disse dage. Jeg tror, det ville forårsage katastrofer, hvis der kom mere en tre cm sne hernede. Det er de simpelthen ikke gearet til. Der kom lidt sjap en morgen, og det betød isglatte fortov, hvor der tilsyneladende ikke var nogen som helst regler for, hvem der skulle sørge for at få sneen og isen fjernet. Underligt må man sige.
På andre fronter kan jeg da lige nævne, at mine forsøg med at linke til Lines hjemmeside (Line Andersen) - her kom lige et til - har båret frugt. Hvis man på Google søger på ungarsk tolk, så dukker hun op på første side. På samme vis kan man skrive lingvist og så dukker hun op lige under sin egen specialevejleder. Det er da lidt sjovt. Og jeg er helt stolt over, at mine små fixfaxerier har en betydning. Det bilder jeg mig i hvert fald ind, at de har. Så nu kan jeg snart tilbyde SEO-løsninger til ågerpriser ligesom alle mulige andre gør.
Næ, så vidt jeg kan se, så er det ganske ofte spild af penge, at betale andre for at optimere sin hjemmeside. Der skal ikke så meget til, hvis blot man har en unik hjemmeside med et indhold, som ikke mange andre kan tilbyde.
Nu vil jeg videre i dagens gøremål. Håber alle i DK kommer nogenlunde fornuftigt gennem snestormen.
BONNÉN