onsdag, januar 16, 2008

Godt nytår og alt det der...

Så kom man ind i 2008 på godt og ondt. Først og fremmest med lidt dårlig samvittighed fordi man ikke lige nåede at få sendt hilsner til alle venner og bekendte og dernæst fordi man heller ikke fik besøgt alle, mens vi var hjemme i julen. Men vi gjorde dog vores bedste og fik ca. kørt 900 km i Danmark i løbet af de 18 dage vi var hjemme. Så nogen må vi da have set og besøgt.
Nu sidder jeg så lidt fanget i lejligheden her i Bruxelles, da Ea faldt og brækkede benet i mandags (se billede på familiens blog). Og Line er vel at mærke i Strasbourg. Det kunne vist ikke times bedre. Nå, nu skal jeg jo ikke være så sur at høre på, men derimod glæde mig over, at jeg har muligheden for at arbejde hjemmefra og så i øvrigt gå og forkæle Ea. Lige på den front kan jeg kun være tilfreds.
Af de lidt bedre detaljer for det nye år kan nævnes, at det længe ventede tidsskrift nu endelig bliver udgivet. Til de nysgerrige læsere kan jeg kun opfordre til at kigge her: Samfundets Beredskab. Og snup da lige et abonnement nu I er ved det!
Ikke mere her fra, men for nu at have et nytårsfortsæt så skulle det næsten være at skrive noget oftere her.