fredag, august 31, 2007

Beviset

For at I nu ikke skal tro, at jeg løber med en halv vind (eller hvad det nu hedder), så kommer her beviset. Ferrarien fra den anden dag. Jo jo. Den var der igen.
Nå, ellers sidder jeg og forsøger at undgå at bevæge mig for meget, da den "gamle" krop nu kan mærke, at jeg var ude og spille badminton onsdag aften. Der er vist ikke en muskel i kroppen, der ikke på en eller anden vis blev bevæget, og da det var længe siden sidst, kommer efterveerne så idag. To dage efter... Men det var helt fantastisk at spille igen. Flinke mennesker i øvrigt - fjerboldtosserne som de kalder sig dvs. les fous du volant - ja det hedder klubben altså. Der er jo en ekstra bonus i og med, jeg kommer til at tale noget fransk med de indfødte. Og den slags er ellers ikke nemme at opstøve her i byen. Altså indfødte belgiere.
Ellers forberedes den store dag i morgen, hvor Line har fødselsdag. Spændende spændende. Om end det jo falder sammen med ølfestival, så der er mange interesser i spil.

torsdag, august 30, 2007

Dingy Beauty Queen

Man skal selvfølgelig være varsom med at udtale sig om intelligens hos lyshårede unge damer, når ens kæreste selv har hår i en lysere nuance, men hvis I ikke allerede har set den efterhånden meget udbredte U-tube video om den amerikanske skønhedskonkurrence-deltager, der laver totalt ordblæver ved et simpelt spørgsmål, så kig her:

onsdag, august 29, 2007

Big brother is watching...

Dette fænomen - en weblog - er jo et aldeles underligt fænomen forstået på den måde, at man ikke præcis ved, hvem man deler sine tanker og skriblerier med. Men, nu kigger jeg lidt med i den anden retning, idet jeg har installeret en besøgstæller. Den kan ikke ses - men nu fortæller jeg jo den er her - og den fortæller mig en helt masse om mine besøgende. F.eks. hvor I kommer fra. Så er det sagt. Det er jo ikke fordi kommentarerne oversvømmer mine blog-poster, så nu har jeg da etableret en form for tovejskommunikation.
En interessant detalje ved sådan en tæller eller statistik er, at den registrerer hvor IP-adressen er lokaliseret. Ja, det betyder, jeg ved hvor I bor... Og nu har jeg et par gange haft besøgende fra Spanien. Ganske sjovt, da jeg ikke mener at kende nogen i Spanien. Men, det kan man så komme til. Man kan selvfølgelig også sidde og håbe på, at det er en forlængst glemt rig onkel, der sidder og holder øje med én og bare venter på at donere et par millioner til nevøen. Men, jeg tror nu nok, jeg har styr på mine onkler og den slags.

tirsdag, august 28, 2007

Flere smarte biler...

Tilsyneladende var der oprydning nede på et af værkstederne i nabobygningen for igår havde de parkeret en række gamle klassikere lige uden for vores dør. Der var bl.a. to MG'er og en enkelt Bristol. Med blankpolerede træ-paneler og ægte læder på sæderne. Ikke en eneste plet, bule eller antydning af rust noget sted. Helt fantastisk må jeg sige. Endnu engang kunne man stå og sukke lidt...

mandag, august 27, 2007

Sikke en weekend!

Det kan jo ikke ligefrem kaldes en god weekend på sportsfronten. Viborg og Brøndby lammetævet! Nåja, man må jo indrømme at barndomsbyens hold stadig har en lille plads i den sportslige bevidsthed og det med Brøndby er også en gammel ting. Men nu falmer interessen. Der er jo heller ingen profiler tilbage, Suk suk!
Måske man skulle til at holde med Bruxelles eller Anderlecht...

søndag, august 26, 2007

nye detaljer

Ja den slags kan jeg altså ikke stå for - sådan noget med selv at lave afstemninger. Så da muligheden bød sig, etablerede jeg hurtigt funktionen. Den første afstemning jeg indbyder til er inspireret af det katastrofale og dybt pinlige 4-0 nederlag i den forgangne uge. Det fik jo én til at tænke et og andet. Så hop på vognen og giv udtryk for en holdning.

To gange på én uge...

Nå ja, det lyder måske ikke af meget for andre, men nu har jeg været ude og løbe for anden gang i denne uge, og det er lidt af et gennembrud for undertegnede. Har ikke rigtig haft overskud til at komme ud og dyrke konditionen og kroppens generelle velbefindende, men nu begynder det at ligne noget. Skal også til badminton på onsdag. Det er såmænd første gang i mange år, og jeg ser frem til det med stor fryd. Håber man kan følge med - her kommer det nu nok til at knibe med konditionen, men så må teknik og gamle rutiner veje manglerne op.

Savle savle

Jeg bliver lige nødt til at slynge en enkelt bemærkning ud omkring, hvilke fantastiske biler man har mulighed for at se udenfor sin egen dør, når man bor lige her. Stod netop og savlede over en granitgrå ferrari, der tankede op lige overfor. Selvfølgelig var det en tudegammel stødder, der sad bag rattet... sådan er det jo altid. Omvendt ville jeg jo nok være mere misundelig, hvis det var en fyr på min egne alder - for det ville da næsten være urimeligt.