onsdag, juni 06, 2007

Hvad sker der da?

Hvad hunden foregår der da i hovedet på manden, klovnen, idioten og hvad han ellers blev kaldt? Ja, altså klovnen fra Parken. Tænk engang at kunne sidde som 75-årig bedstefar og fortælle sine børnebørn om dengang man blev verdenskendt (ja, jeg fik en mail fra en ven i USA, der spurgte til "the crazy Danes") fordi man løb ind og slog en fodbolddommer. Personligt ville jeg foretrække nogle lidt mere ædelmodige historier fra min tid som brandmand, men sådan er vi jo så forskellige. Vi kan jo ikke alle sammen egenhændigt have slukket branden på Møllevangsskolen i 2001 - og jeg forestiller mig, at den historie nok er nået dertil, når jeg om 40 år sidder og fortæller børnebørnene historier.
Nå, en helt anden snak er så selve fodboldkampen, der til trods for afslutningen står for mig som noget af det mest spændende, jeg har oplevet i lang tid. Helt forrygende anden halvleg må jeg sige. Vi kunne heldigvis se den via TV2 sputnik, men det er desværre nok ikke tilfældet i aften. Her er det velsagtens tv3 der sidder på kampen og de er knapt så hensynsfulde i forhold til udlandsdanskere.
Bileventyret fortsætter iøvrigt, men det har vi skrevet lidt om på vores fællesblog, så kig forbi den hvis nye historier fra det belgiske bureaukrati har interesse.