lørdag, september 09, 2006

Internet suk suk!

Nu skulle vi så have haft vores egen internetforbindelse, men sådan er det selvfølgelig ikke gået. Der er de sædvanlige forsinkende detaljer så som teknikerbesøg på en dato langt senere end det der blev lovet i butikken. Og så var vi ved at kaste os over Clearwire, der lover dækning over hele Bruxelles og adgang inden to timer efter bestilling. Men de har så mange kunder i området, at de ikke kan love dækning alligevel! Hvad hunden skal det så betyde?
Man kan så kun være glad og tilfreds med at mange af naboerne har trådløse netværk oppe at køre - og det uden adgangsbegrænsning.

søndag, september 03, 2006

Ankomst

Så er vi ankommet til Bruxelles. Vores store plan var at flytte billigt og det lykkedes da også til fulde. Dog kan det ikke - af hensyn til det skrøbelige menneskelige legeme - anbefales at efterligne vores model. Vi lejede en bil i Skødstrup, pakkede på nogle få timer, kørte efterfølgende i 14 timer, pakkede ud, sov lidt og så kørte jeg bilen hjem til Århus igen. Som afslutning tog jeg bussen tilbage til Bruxelles igen. Lidt hårdt men som sagt billigt.
Nu er lejligheden ved at ligne noget fornuftigt og beboeligt, internet er bestilt, men vi hugger foreløbigt fra diverse naboer, der ikke har lukket adgangen til deres trådløse net. Så man kan altså kontakte os igen.