søndag, oktober 21, 2007

Så så så

Uha, sikke et ringe sprog jeg lige fik formuleret den foregående post i. Det var jo rene "så"-sætninger. Der er vist gået weekend i mandens formuleringsevner...

Strasbourg-uger del 157

Ja, så har vi sendt Line til Strasbourg endnu en gang. Allerede søndag denne gang, da der er sket store ting, idet hun og en kollega er blevet enige om simpelthen at leje en lejlighed. Så den skal lige gøres rent og derpå indrettes med nyindkøbte IKEA-senge. Så bilen var proppet, da hun kørte for et par timer siden. Så skal de stakkels efterladte se, om de kan underholde sig selv i fire dage.
Det går nu nok, da jeg er begyndt på et fransk-kursus igen. Niveauet er lige i underkanten, men så må man jo udfordre sig selv med ekstraøvelser. Så der kommer nyt til for hver gang. Derudover er jeg nu officielt ny udvalgsformand for biblioteksudvalget hernede, så der er kommet lidt ekstra opgaver til og dermed går tiden så udmærket. Desuden snerper det derhenad med tidsskriftet. Med lidt held har vi et på gaden om lidt over en måned. Det bliver spændende, men der er nu fortsat nogle detaljer, der skal falde på plads.
Ellers kan man jo altid benytte tiden til at finde ud af det belgiske politiske system. Det er en rodet affære. De har jo forsøgt at danne regering i snart 4 måneder og nu begynder talen om løsrivelse at kunne høres hist og her. Men ifølge indfødte i vennekredsen er det ikke første gang (om end mængden af nationale flag, der hænger ud af forskellige menneskers vinduer vist er større end tidligere) og løsrivelsen er der ingen der gider betale for, så det sker nu nok ikke. Desuden er det jo ikke det eneste parlament her i landet. Der er både regionale og sproggruppebaserede parlamenter, så det er den rene lyksalighed af politiske institutioner.