onsdag, april 25, 2007

Endnu en fantastisk kamp...

Champions League er da helt fantastisk lige for tiden. Så Manchester mod Milan i går aftes og endnu en gang sad man helt fremme på stolen (nåja, lå godt nok på sofaen,men...) og slaget bølgede frem og tilbage. Jeg er bare mere og mere tilfreds med, at jeg for første gang i mange år kan følge de afsluttende kampe direkte. Det er jo ikke det samme i radioen...
Nåmmen, ellers går tingene ganske glimrende. Jeg kan nu med god samvittighed kalde mig Chief Editor og jeg har sågar kontrakt på titlen, så det er fantastisk. Der forestår et stort arbejde med at få stablet et tidsskrift på benene, men jeg er fuld og fortrøstning og gå-på-mod så det skal nok blive en succes.

Ellers var jeg til gensyns-komsammen med mit gamle hold fra historie og det var aldeles fornøjeligt. Det lader til, at alle til trods for statistikker om høj arbejdsløshed blandt akademikere har fundet vej gennem nåleøjet og er godt på vej med arbejde og karrierer af forskellig art. Så kan statistikkerne bare pakke sammen og gå hjem.
Ak ja, men jeg skal selvfølgelig ikke sidde her og spilde tiden midt i arbejdstiden, så det bliver et kort bemærkning i denne omgang.