mandag, oktober 08, 2007

Endnu et vellykket topmøde

Glimrende weekend må man sige, om end den var lidt fortravlet. Og så er man fuldstændig kvæstet idag. Til ikke indviede "smuttede" vi lige til DK, da jeg skulle til Bonnén topmøde i Vejle og så blev der også lige tid til smutture til Beder og Kølsen. Altsammen på tre dage, hvilket må siges at være det absolut mindste antal dage, når man vælger at køre begge veje. Den slags går der jo lige ni timer med hver vej, men det er billigt - ca. en tankfuld og et skvæt diesel pr. tur. Og tidsmæssigt ender det på omtrent det samme, som hvis man havde taget fly til KBH og derfra tog. Og så ville man jo miste friheden efterfølgende. Det lyder måske som ren efterrationalisering, men det er ikke desto mindre min ærlige opfattelse, at det betaler sig.
Nå, topmødet bød på matchrace ud for Middelfart i strålende solskin. Ikke så meget vind, men det fungerede og viste sig at være uhyre spændende og ikke så simpelt, som man kunne finde på at tro. Masser af taktik, teknik og strategi.
Ugens højdepunkt er selvfølgelig tirsdag, hvor undertegnede runder de 33 år. Så vidt jeg kan tælle i hvert fald. Flasker og blomsterhilsner er selvfølgelig velkomne! Og skulle man have glemt at sende fødselsdagskort, så er en mail altid rar. Tag det blot som en opfordring!