lørdag, september 15, 2007

Sjove grin 2

Det kan være mange lidt overraskende følger af rasta-fyre med underlige grin. Nu er Ea begyndt at grine på samme måde - nåja far her har da måske medvirket til, at det er gået sådan. Men hun gør sit bedste for at grine på denne lidt underlige måde. Forhåbentlig glemmer hun det med tiden, men lige nu er det ganske underholdende.

fredag, september 14, 2007

Sjove grin...

Faldt lige over denne via dr.dk
Vent bare til han begynder at grine! Det er for morsomt. Men når man ryger 25 joints om dagen, så begynder man nok at grine på en sjov måde...

torsdag, september 13, 2007

det der med smarte biler...

Ja, hvem skulle have troet det om undertegnede? Altså, at hvis man laver en søgning på google på ordene "smarte biler" så kommer denne blog frem som et af de første hits. Det er da interessant. Og allerede nu har der været et par besøgende her på bloggen, der fandt frem til den hyggelige sludrekrog via de søgeord. Umiddelbart forbinder jeg ikke mig selv med smarte biler (lækre damer er en anden snak - kender én helt særlig...), da en Citroen Picasso Xsara vist ikke kan indskrives under denne kategori. Men nå ja, når nu det så er sket, så har jeg da vist dækket mig ind med billedet af ferrarien osv.

tirsdag, september 11, 2007

Afstemninger og den slags

Nå ja, jeg var da så ikke den eneste med en vag forhåbning om, at DK kunne rejse sig og give svensken en omgang. Men sådan skulle det ikke gå. Æv bæv. Nu må jeg lige overveje, hvilke andre livsvigtige spørgsmål, der skal bringes på banen til diskussion og afstemning. Hvad det så siger om den generelle situation, at man fokuserer på fodboldkampe og den slags, skal jeg ikke udtale mig om, men umiddelbart må det vel blot antyde, at det går meget godt.
Og det gør det såmænd også. Sad på en hollandsk motorvej i et par timer igår, da de tilsyneladende har nogle voldsomme trafikale problemer deroppe. Det var i forbindelse med en "firma-rejse". Jo jo. Det lyder da så fint og var også ganske fornøjeligt og udbytterigt.
Idag er mere tilbage til det sædvanlige, så ikke de store nyheder.