tirsdag, januar 09, 2007

Nu også med feed!

Ja, så fik jeg også den detalje med. Den faste læser her på siderne kan se, at der nu igen er kommet nye detaljer til. Denne gang er det en lille kasse, hvor man kan indtaste sin mail-adresse, og derved får I så en besked om, at der er nyt at læse her på siden. Lige nu er jeg endnu ikke sikker på, at det ikke er hele teksten af fremtidige poster, der bliver sendt til jeres mails, men det må de kommende dage vise. I så fald ændrer jeg nok lidt på tingene igen, da jeg jo helst vil have besøgende her og ikke ude i alle der personlige postkasser. Altså skal det kun være en lille lokketekst...
Nå, det blev da vist en smule luftigt eller inspireret af den digitale verden. Måske fordi jeg har fået et aldeles fantastisk boxsæt med The Matrix i julegave. 35 timers underholdning i den digitale, aktionprægede og lettere filosofiske genre, så tiden skal nok få ben at gå på - og her kan jeg selvfølgelig ikke lade være med at sende en taknemmelig tanke til min søster! Tak for gaven endnu engang!
Men altså tanken med den nye tilmeldingskasse er, at alle I, der ikke lige finder denne vej hver dag, og dermed fra tid til anden glemmer alt om bloggen, I kan nu få et prik på skulderen via jeres mail. Jeg håber dermed, at I bare skriver adressen på, og så ses vi i postkassen næste gang.

mandag, januar 08, 2007

Godt Nytår!

Ja, så er vi tilbage i Bruxelles efter en god lang juleferie i familien og venners selskab. Det har været helt fantastisk, så nu er vi igen fyldt op med energi og klar til at kaste os ud i et nyt år. Til alle dem, jeg ikke lige har snakket med i 2007 vil jeg blot benytte stedet her til at ønske et Godt Nytår! Det skal blive et af de absolut mere spændende af slagsen. Jeg forventer store ting og nye udfordringer. Måske vil det betyde nye arbejdesområder, måske vil det betyde nye sprog, måske nye lande - hvem ved? Nå ja, jeg har da selv en ide om, hvad det vil betyde, men man skal jo ikke afsløre alle hemmelighederne på én gang. På den vis vil eventuelle læsere jo ikke vende tilbage her til bloggen for at se om der er kommet flere nyheder. Så jeg nøjes med at lade nyhederne sive lidt ad gangen.
Lige nu skal jeg hen og hente Ea i vuggestuen, og så skal jeg ud og købe ind, så det noget tomme køleskab kan blive fyldt op igen. Det er så én af ulemperne ved lange juleferier væk fra hjemmet - man kommer nødvendigvis hjem til et tomt køleskab. Eller det vil sige, vi havde da en Camembert liggende og den er absolut ikke blevet ringere siden vi tog til Danmark. Nærmere tværtimod... der er både noget for munden og for næsen :-)