torsdag, maj 22, 2008

Glimrende...

aften må man sige. Nåede lige at få Ea til at sove inden CL-finalen gik i gang og så kunne man ellers fornøje sig med næsten 2½ times intens underholdning. Kunne godt have ønsket sig en lidt anden måde at afslutte det hele på, men når nu det blev straffesparkskonkurrence, så må man da sige, at de forstod at gøre det spændende. Og at Manchester gik hen og vandt kan jeg ikke brokke mig over.
Nu kan man så se frem til den store sportssommer med EM, Touren (ja, man kan jo ikke helt slippe den) og så skal jeg vist også lidt følge håndbolddrengene til OL sidst på sommeren. Men til den tid kan det selvfølgelig være, at jeg ikke har helt så meget tid...

tirsdag, maj 20, 2008

Fantastisk uge!

Så er vi tilbage i Bruxelles efter en helt forrygende uge i DK, hvor vi fik nøgler til sommerhuset, tømte samme for gulvtæpper og møbler, fik malet og lagt gulv og så lige hoppet lidt på trampolin - det er godt nok Eas, men far her er helt tosset med den slags. Ja, en noget fortravlet uge og kroppen er da også noget brugt - der var f.eks. også lige indlagt en flytning af diverse ting og pakkenelliker fra opbevaringsrum i Hadsten, og det stod far her selv for. Jeg havde glemt, hvor mange bøger, vi egentlig havde, så det blev lidt hårdt...
Nå, men alt i alt var det en dejlig uge, hvor jeg for første gang i alt for lang tid kunne lave noget rigtig manuelt og praktisk arbejde. Der er ikke noget så afstressende.
Line er så fortsat direkte til Strasbourg, mens jeg holder skanse og forsøger at danne mig overblik. Skal f.eks. lige finde ud af at tage bilen til syn. Den slags er jo altid interessant, når det skal foregå på et sprog man ikke mestrer til fulde.