onsdag, april 15, 2009

Følelsesmæssige rutcheture

For søren da også en Påske vi har haft. Der var nedture af den helt store slags med min fars slagtilfælde, men heldigvis var der også store opture, så jeg nu med sindsro kan sige, at alting ser lyst ud.
Der var også lige en fantastik dag i gode venners selskab, hvor ølsmagning mv. dog slog benene væk under undertegnede, der dermed måtte bruge en ekstra dag på lige at komme sig. Det var vel også en slags nedtur, men dog én af de mere forventelige af slagsen.
Så var der den store vin-farce med bestilling af vin til brylluppet adskillige steder, hvorefter en tur til grænsen og en tur til Odder løste problemet.
Endelig var der en uendelig strøm af køer på motorvejene både til og fra Danmark, så man er lidt træt. Underligt træt, da der jo også har været mange hyggestunder og lidt afslappende graven i haven - nå nej, det var ikke afslappende for det lykkedes jo Line at stikke sig i storetåen med den store greb. Det kostede en tur til vagtlægen for at få en stivkrampevaccination og en penicilinkur.
Hm, næ lidt mat er man efter alle de oplevelser.