fredag, november 24, 2006

Jo, vi får smagt de belgiske øl

Et helt oplagt spørgsmål, når man flytter til Belgien, er, om vi nu får smagt noget af den gode belgiske øl. Og det kan jo være svært at dokumentere, men nu har jeg så anskaffet passende bevis. Der skulle et besøg fra en dansk ølentusiast (stor tak til Jørgen) til, men så lykkedes det også til fulde. Billedet er fra den kendte beværtning La Mort Subite (den hurtige død), og nej, det har intet med øllets beskaffenhed at gøre.
Herfra er der ellers ikke større nyheder. Jeg ved nu, hvordan man på fransk forklarer, at man har set en slåskamp, har talt med det danske politi og er indkaldt som vidne i en retsag. Jo jo, der kommer meget godt ud af at gå på franskkursus. Men, som tidligere nævnt skal jeg så ikke møde i Middelfart i denne omgang.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det er jo som jeg sagde, du får en h.... masse fotos, hvor du sidder og ser glad ud med en øl i hånden. Hvad vil tøsen ikke tænke om hendes fader, når hun blev voksen? Du må se at få bartenderen til at fotografere dig, når de slæber dig fra gulvet og ud i taxaen:-) Så kan Ea kan, at hendes far havde det rigtigt sjovt med de belgiske øl.